The Li
Tja, tja Bloggen!

by
Li Kans

Li 50 här.

Ni fattar inte hur hårt mobbad jag har blivit för att jag vill ha den här bloggen. Det är framför allt min husband Akke och mina närmaste vänner som hånar mig. Men helloooo; jag ska liksom inte bli en bloggerska, hundra år för sent! Jag tänker bara skriva här lite då och då om sånt jag gillar och inte gillar. Om olika grejer jag gör eller idéer jag kommer på. Mer eller mindre seriöst. Jag har kallat sidan ”Allt är inte arbete”,  just för att kunna bli personlig och privat och flumma loss. Jag har ingen linje. Inget tema. Och för en gångs skull ingen prestationsångest eller något mål. Jag tänker att det får bli som det blir.

När man är 50 år får man göra som man vill och skita i vad andra tycker

Jo, och så har jag en ny jättestor telefon, aka platt-TV:n. Den har en bättre kamera än min förra så att jag kan plåta och smygplåta. The life of Li i text och bild liksom hahaha.

Min vän (en av mobbarna för övrigt), stjärn-Ad:n Malin Jureit har gjort den här snygga bloggdesignen till mig. Jag kan inte verktyget än utan får prova mig fram tills det blir bra.

För så här är det: När man är 50 år får man göra som man vill och kan skita i vad andra tycker. Och nu vill jag ha en blogg.

Tja’rå bloggish

blog comments powered by Disqus