Grenada
Party, party, party

by
Li Kans

Lätt tung i skallen och öm i fötterna i dag. Vi är på Grenada för att fira min kompis Lottens bröllop. Och nu snackar vi inte vigsel med seg långbordsmiddag. Näjj näjj inget sånt. Här är det seriösa partaj, i dagar. Vågar knappt berätta hur sjukt roligt det här är.

Hittills har vi avverkat välkomstminglet i brudparets hem med panoramautsikt och gårdagens cocktailparty på nya lyxresorten Silversands. Klicka bara på länken om du är redo för något i särklass snyggt och coolt.

Min Iphonekamera är bra fast inte i mörker. Men du fattar vajben

Bäst är ändå att få träffa människor igen. En spännande mix med folk från Washington DC, New York, Kanada, London, Jamaica, Trinidad, Göteborg, Nyköping och Grenada såklart. Många har svår social abstinens efter att ha suttit inspärrade i sina lockdowns och stämningen är på topp. Drinkarna starkare här, musiken högre och människorna är snyggare. Partydrottningen från Telefonplan är äntligen tillbaka i sitt rätta element.

Så himla kul när man upptäcker att ens kille är en danskille

Sidenkaftanen funkar

Har packat i veckor. Det fick bli en del shopping också eftersom mysbrallorna jag masat omkring i de senaste två åren visade sig vara oväntat töjbara. Sedan har jag aldrig fattat grejen med travel light, det är ju helt omöjligt att veta vilket mood jag tänker vara i när det är dags. Det slutade med att Hägerstens Beyoncé addade en resväska i sista stund. Ändå kunde jag ha lätt haft fler outfits med mig, mer färgglatt. Det går liksom inte att vara för mycket här. Äntligen kan jag vara den jag är.

blog comments powered by Disqus