Family,Music
Asså Adrian

by
Li Kans

Nu har han sagt vem han e.

För dig som är känslig; nu blir det riktigt tungt familjeskryt här. Men vad ska man göra när man har klämt ut en unge som svänger. Va?

Redan som bebis kunde han spela gitarr, piano, trummor och bas och sjunga skitbra. Adrian är och har alltid varit music. I 20 år hade vi en live-jukebox hemma i köket. Jag är jobbigt medveten om att killen har kommit undan med mycket på grund av min svaghet för hans talang och charm.

Meningen med livet är att ha kul

Som när jag hade en inflammation i axeln och bad om hjälp med att gå till ICA. Adrian svarar: ”Alltså inte för att jag vill va dryg nu men du har väl en arm till?”. Eller när han kom hem alltför ung och alltför berusad: ”Vaddå, vill du inte att jag ska ha kul?”

FullSizeRender

Klart jag vill att du ska ha kul Adrian Modiggård.

I dag släpper Adrian nya singeln Sagt vem du e. Den handlar om äga definitionen av sig själv, gör du inte det kommer nån annan och gör det åt dig, berättar han för GAFFA. True.

Spotify_Icon_RGB_Black
Lyssna på
Sagt vem du e på Spotify

Sagt vem du e

En  som också är svag för Adrian Modiggård är 5-stjärniga AD:n Malin Jureit på Malin&Co. Hon har hjälpt till med grafisk identitet och omslaget till nya singeln.

Det har sagts om Adrian att han är född på en scen, bakom sin pappas Eldkvarn-trumset. Men tro mig det är inte sant, för jag var med när det hände. Det är inte heller sant att Adrian har fått musiken räkmacke-gratis. För som mamma vet jag att det ligger tusentals timmar av övande, kasserade demos, överdriven självkritik och tårar bakom det vi får höra nu. Men mest av allt finns det en genuin glädje och lust att skapa riktigt bra och egen musik. För Adrian är klok också. Redan som 13-åring kom han nämligen på meningen med livet: Att ha kul!

Lycka till Adrian. Med allt. Print

blog comments powered by Disqus